Cum aleg o rochie de seara

Pentru ca iti doresti sa te faci remarcata si sa arati spectaculos la orice eveniment, iti propunem cateva reguli de aur de care sa tii cont atunci cand iti alegi rochia de seara.

Cel mai important lucru la o rochie de seara: materialul !

Nu trebuie sa alegi neaparat o rochie de seara din matase naturala sau orice alt material scump daca nu-ti poti permite! Trebuie sa mizezi in primul rand pe aspectul rochiei pe care o vei purta. Poti gasi o rochie draguta si la preturi rezonabile. Nu este necesar sa investesti o mica avere intr-o piesa pe care este posibil sa nu o mai porti prea curand.  Poti alege materiale usoare si fluide care se adapteaza la forma corpului tau si care te avantajeaza! Texturile mate, bine croite, sunt cele mai indicate in astfel de situatii.
O rochie de seara eleganta nu trebuie sa fie scumpa !

Nu neglija culoarea unei rochii !

Una dintre “marile” problemele cu care se confrunta o femeie atunci cand vine vorba de alegerea unei rochii de seara, o reprezina culoarea! Cu ce culoare imi sta cel bine? Ce culoare pentru rochiile de seara este in tendinte? Ce culoare nu ma avantajeaza? Culorile tari raman in tendinte si in sezonul acesta. Albastrul neon, marsala, fucsia, ocru sau portocaliu sunt o alegere foarte bine daca vrei sa mergi la sigur. Cu toate aestea, pentru femeile conservatoare, negrul si albul raman piesele de rezistenta. Pentru femeile indraznete pastelurile, mixurile de culoare calde sunt recomandate. idee este ca trebuie sa tii cont tot timpul de nuantele care te avantajeaza din punct de vedere al culorii ochilor, parului sau tenului !